ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟΥ

ΤΟ E-SHOP KANTOMONOSOU.GR λόγω καλοκαιρινών διακοπών  δεν θα εκτελεί παραγγελίες από 8/8/20 έως και 27/8/2020. 

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα του kantomonosou.gr, θα μπορέσετε να δείτε τις επαγγελματικές μας προτάσεις σε εργαλεία, μηχανήματα και αναλώσιμα, για κατασκευές και επεξεργασία ανοξείδωτων υλικών. Μπορούμε να σας δώσουμε τα "φώτα" μας, για κατασκευές και επεξεργασία των πιο κινήσιμων υλικών ανοξειδώτου, όπως είναι το L 308, L 304, L 316 , L 310 κλπ. Φυσικά μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σε άλλα κράματα ανοξειδώτου. Ακόμα και χωρίς να έχετε καμιά προηγούμενη τεχνογνωσία πάνω στις συγκεκριμένες εργασίες, εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε ότι θα χρειαστείτε για να κατασκευάσετε ή να επεξεργαστείτε αυτά που θέλετε.

Και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ; Θα το κάνετε μόνοι σας και πολύ πιο φτηνά από το να σας το έφτιαχνε κάποιος άλλος!

Το ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας με σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στις κατασκευές, μπορεί να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή επαγγελματικών εργαλείων. Εργαλεία που είναι εστιασμένα ακριβώς στις ανάγκες που έχετε. Εμείς θα σας δείξουμε πως να τα λειτουργήσετε αλλά και πως να κάνετε στην πράξη αυτό που θέλετε να κατασκευάσετε.  Αν δεν έχετε καθόλου προηγούμενη εμπειρία στις κατασκευές, απλά μας δείχνετε μια φωτογραφία από κάτι που θέλετε να κατασκευάσετε και εμείς θα σας προτείνουμε τα κατάλληλα εργαλεία και το Know How για το πως να το φτιάξετε. 

Η εταιρία μας παρέχει επαγγελματικά προϊόντα, εγγύηση μηχανημάτων από 1 έως 4 χρόνια (ανάλογα με το προϊόν), ανταλλακτικά και πιστοποιημένο service από τους έμπειρους τεχνικούς μας στην φυσική έδρα της εταιρίας μας.  Είμαστε πραγματικά δίπλα σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει. 

Φυσικά το μεγαλύτερο κέρδος που θα έχετε από την συνεργασία μας είναι το After Sales Support μας και η πρωτοποριακή υποστήριξη που έχουμε δημιουργήσει. Mε οποιαδήποτε αγορά μηχανήματος από εμάς, θα σας παρέχουμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ONLINE την τεχνογνωσία για το πως να το κάνετε μόνοι σας. Σε όποιο σημείο και να βρισκόσαστε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε ότι κι αν χρειαστείτε μέσω του SKYPE support καναλιού μας ! Αρκεί να έχετε έναν υπολογιστή, laptop, tablet ή κινητό και απλά να συνδεθείτε μαζί μας. 

Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε αναλώσιμα, εργαλεία και μηχανήματα αποκλειστικά επιλεγμένα από εμάς για την επεξεργασία ανοξειδώτου. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μηχανήματα πιο ενισχυμένα με μεγαλύτερη ένταση σε αμπέρ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.