Τρόπος Πληρωμής / Παράδοση Προϊόντων

ΤΟ E-SHOP KANTOMONOSOU.GR λόγω καλοκαιρινών διακοπών  δεν θα εκτελεί παραγγελίες από 8/8/20 έως και 27/8/2020. 


Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με χρήση χρεωστικής ή  πιστωτικής κάρτας, ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολή. Σε περίπτωση κατάθεσης σε τράπεζα, τα έξοδα συναλλαγής πρέπει να είναι δικά σας και όχι SHARE. Αν τα κάνετε SHARE θα επιβαρυνθείτε επιπλέον 3,00 € ανά συναλλαγή, όσα δηλαδή θα μας χρεώσει η τράπεζα μας. 

  • Η αντικαταβολή μπορεί να γίνει με ταχυμεταφορέα δικό μας και θα υπάρχει επιπλέον χρέωση ποσού αντικαταβολής. Αντικαταβολή δεν μπορεί να γίνει μέσω πρακτορείου μεταφορών. Αν θέλετε να σταλούν τα πράγματά σας μέσω πρακτορείου θα πρέπει να έχετε εξοφλήσει πλήρως το ποσό του προϊόντος με κάρτα ή κατάθεση σε λογαριασμό.  
  • Πληρωμή με κάρτα, όπου γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες (American Express, Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club).

  • Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet), με δυνατότητα αποδοχής της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών Masterpass 


Η πληρωμή ΔΕΝ απαιτεί εγγραφή στο site μας. Μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε θέλετε ως επισκέπτης κατά την παραγγελία σας.


Η εγγραφή στο site μας είναι για όσους θέλουν να γίνουν μέλη και να μπορούν να επωφελούνται από τους πόντους που προσφέρουμε με κάθε αγορά των προίόντων μας.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται  με μικρά δέματα μέσω της εταιρίας ACS courier, ή μέσω πρακτορείου για μεγάλα δέματα που υπερβαίνουν τα 8-10 κιλά.


Η παραλαβή τους στην περίπτωση αποστολής με ACS, γίνεται από εσάς στο πλησιέστερο κατάστημα ACS της περιοχής σας, ή από τις αποθήκες του πρακτορείου της περιοχής σας σε περίπτωση αποστολής μέσω πρακτορείου μεταφορών. 


Επίσης η παραλαβή μπορεί να γίνει από εσάς κατόπιν συνεννοήσεως και από την φυσική έδρα της εταιρίας μας.